Huisje aan zee met hond?

Een huisje aan zee met hond? Bij LekkerNaarZee vindt u gegarandeerd een perfect vakantiehuis waar honden toegestaan zijn. Wij bieden prachtige vakantiewoningen in Julianadorp, Sint Maartenszee, Callantsoog, Groote Keeten, Schagerbrug, Oudesluis, Schoorl en Sint Maarten. Bekijk hier het aanbod en huur uw favoriete huisje aan zee met hond. Wij heten u en uw trouwe viervoeter graag welkom bij LekkerNaarZee! Want als u op vakantie gaat dan wilt u uw hond ook gewoon mee kunnen nemen toch?

Vakantiehuisje met hond in de duinen

Met een uniek en exclusief aanbod aan de kust van Noord-Holland biedt LekkerNaarZee prachtige vakantiehuizen in de duinen voor iedereen. Of u nu met een grote groep een onvergetelijk weekendje weg wilt beleven of op zoek bent naar een romantisch vakantie aan zee, onze vakantiewoningen bieden het allemaal. Uniek zijn ook onze vakantiehuisjes waar honden zijn toegestaan. Uw hond zal heel veel plezier beleven aan de omgeving. Dankzij zee, strand en duinen zijn onze vakantiehuisjes met hond het hele jaar door zeer populair.

Omgeving

In de Kop van Noord-Holland vindt u al onze vakantiehuizen. Met name in Callantsoog en omgeving. Callantsoog heeft een gezellig dorpsplein met leuke winkels, cafés, restaurants en terrasjes. In de diverse strandpaviljoens kunt u heerlijk eten of een borrel drinken bij zonsondergang. Callantsoog biedt u stranden, de Noordzee, duinen, polders, bloembollenvelden, bos en het natuurgebied Het Zwanenwater; een 615 hectare groot duingebied met twee grote duinmeren, moerassen, vijvers, heide en een bos. Zoals u leest, een schitterende omgeving waar uw hond gek op zal zijn.

Huur een huis aan zee met hond bij LekkerNaarZee

Enthousiast geworden over het huren van een bungalow, appartement of vakantiehuisje aan zee met hond voor je vakantie of weekendje weg? Het enige wat u hoeft te doen is een badplaats aan zee én een huis uit te zoeken! Wij hebben de mooiste vakantiewoningen voor u uitgezocht, persoonlijk geïnspecteerd en goedgekeurd. Een huisje huren aan zee met hond? Bij LekkerNaarZee zijn u en uw hond altijd welkom!

Search our holiday homes with 135 holiday homes!