t Zijper Eilant, Oudesluis

De vakantiewoningen in Oudesluis die LekkerNaarZee verhuurt, zijn gelegen op het mooi aangelegde vakantiepark ‘t Zijper Eilant. Rond het park is veel viswater. Enkele vakantiehuizen van LekkerNaarZee op ‘t Zijper Eilant beschikken over een visvergunning waar u gebruik van kunt maken. Kortom een ideale plek voor uw visvakantie.

Over ’t Zijper Eilant

Het vakantiepark Zijper Eilant beschikt verder over een speelplaats, en een gratis toegankelijk openlucht zwembad (geopend in de zomermaanden). Tevens is er een kleine jachthaven en in de winter als het vriest een natuurijsbaan.

Er is een eigen parkeerplaats voor de auto. Let op: met het openbaar vervoer is de locatie niet gemakkelijk bereikbaar.

Omgeving

Nabij Oudesluis vindt u de gezellige winkelstad Schagen waar ’s zomers elke donderdag een authentieke Westfriese Markt is en Alkmaar met het gezellige oude stadscentrum op 30 min. Maar ook Amsterdam is binnen een uur met de auto goed bereikbaar.

Wilt u in de zomer lekker naar het strand dan is het Noordzee strand slechts in 10 minuten met de auto bereikbaar. De stranden bij Groote Keeten, Callantsoog en Julianadorp staan bekend om hun natuurlijke sfeer en rust en ruimte. De dichtstbijzijnde winkels voor de vakantie boodschappen zijn in Anna Paulowna op circa 5 km van Oudesluis. Rondom Oudesluis zijn er diverse interessante fietsroutes, bekijk hiervoor de knooppunten borden in de buurt.

Vervoer

Station Schagen ligt binnen 10 autominuten, een bus bereikt enkele malen per dag het dorp Oudesluis. Fietshuur kan worden geregeld en wordt op het park geleverd.

Waterrijke omgeving en nabij Noord-Hollandse kust

Oudesluis is een rustiek dorpje gelegen aan de Grote Sloot.. Oudesluis ligt tussen Schagen (10 km) en Den Helder (20 km).

Search our holiday homes with 135 holiday homes!