Sandepark, Groote Keeten

Niet in de file staan of zij aan zij liggen op het strand. In Groote Keeten overheerst de familie gezelligheid en heeft u meer dan voldoende rust en ruimte. LekkerNaarZee verhuurt op het Sandepark in Groote Keeten enkele mooie particuliere vakantiehuizen die geschikt zijn voor 4 tot maar liefst 13 personen.

Over vakantiepark Sandepark

Het vakantiepark Sandepark in Groote Keeten is een park met een groot aantal particuliere en zeer verschillende vakantiehuizen. Elke huis is uniek en heeft zijn eigen charme. De vakantiehuizen hebben allemaal een ruime tuin op het zuiden. Het Sandepark heeft een mooie ruime opzet met veel groen. Verder is het een autoluw park en beschikt Sandepark over een eigen speeltuin, voetbalveld en visvijver. Hier vindt u nog de rust en ruimte om op strandvakantie echt te relaxen.

Strand

Het strand is op circa 15 minuten lopen. Het laatste stuk is een mooi goed verhard voetpad door de duinen. Het strand leent zich perfect uit voor mensen die van rust houden en zomers is er een strandtent geopend.

Geniet hier optimaal van een rustige en gemoedelijke strandvakantie.

Omgeving

Het Sandepark ligt midden tussen de dorpen Callantsoog en Julianadorp waar het hele jaar door van alles te beleven is. Het altijd gezellige Callantsoog is een oude kustplaats met verschillende terrasjes en winkeltjes en is met een paar minuten met de auto te bereiken.

Hier vindt u ook een supermarkt die 365 dagen per jaar geopend is. In Groote Keeten zelf kunt u op de nabij gelegen camping ook terecht voor enkele boodschappen.

Wat is er te doen?

Ga ook eens kijken bij restaurant Brekers of op de naastgelegen Camping Callassande. Hier is een overdekt zwembad, fietsverhuur, tennisbanen en een kleine supermarkt. In het hoogseizoen is hier ook een animatie team.

De omgeving leent zich er uitstekend voor om per fiets te ontdekken. Bij LekkerNaarZee kunt u fietsen huren, deze worden bij uw vakantieadres op het Sandepark afgeleverd. 

 

Search our holiday homes with 135 holiday homes!