Previnaireweg Callantsoog

Voor rust en toch gezellige reuring is de Previnaireweg een unieke vakantielocatie. Een rustige buurt met veel parkeergelegenheid, maar ook direct om de hoek van het gezellige centrum van Callantsoog. En dan is het strand ook nog op een steenworp afstand, wat wil je nog meer?

Over de Previnaireweg

Vanaf het gezellige centrum van Callantsoog is de Previnaireweg eenvoudig te voet te bereiken, het is onder veel terugkerende toeristen een bekende locatie in Callantsoog met een groot aantal allemaal unieke en zeer afwisselde vakantiehuisjes.  Zodra u aan komt rijden geeft dit het vakantiegevoel. LekkerNaarZee verhuurt een aantal vakantiehuizen met omheinde tuin, dus ideaal voor uw kinderen of huisdieren. Alle huizen hebben veel privacy aan de achterzijde.

Ontdek het zelf en kom genieten van uw vakantie aan de Previnaireweg in Callantsoog. 

Strand & voorzieningen

Het strand kunt u eenvoudig te voet bereiken binnen 10 minuten. Het is een mooie wandeling over de Zeeweg, of via het Dorpsplein. Omdat strand evenals alle voorzieningen dichtbij zijn geniet u hier in alle rust van de vakantie met om de hoek gezelligheid, de supermarkt, veel restaurantjes, en kleding en souvenir winkels. 

Een aanrader is om in de ochtend voor het ontbijt langs te gaan bij bakkerij van der Ploeg. Met een ruim assortiment aan dagelijks vers gebakken broodjes en taart zorgen zij voor een uitstekend begin van de vakantiedag. Vervolgens een lekkere strandwandeling maken en een kop koffie drinken bij een van de strandpaviljoens.

Omgeving

Heeft u geen zin om elke dag naar het strand te gaan, dan is Callantsoog ook een goede locatie voor verschillende dag uitjes of om de omgeving te voet of per fiets te ontdekken.  Direct bij Callantsoog is het Natuurgebied het Zwanenwater en de Nollen van Abbestee. Twee mooie gebieden om de natuur langs de kust te voet te ontdekken. Verder zijn er in de omgeving verschillende fiets knooppunten routes bijvoorbeeld over de Westfriese dijk.

Search our holiday homes with 135 holiday homes!