Julianadorp

Iets onder Den Helder ligt aan de kust Julianadorp.
 
Een gemeenschap die sinds de geboorte van prinses Juliana deze naam draagt. Midden tussen de bloemenvelden en de duinen ligt het dorp op een ideale locatie voor uw vakantie.
 
Julianadorp biedt alle accommodaties die u voor uw vakantie nodig heeft. Zo zijn er oa. volop mogelijkheden om te watersporten, is er een golfbaan en een overdekt subtropisch zwembad. Het dorp beschik daarnaast over verschillende winkelcentra, eetgelegenheden en andere horeca. 


Vlak bij het mooie vakantiepark Oogduyne waar LekkerNaarZee huizen verhuurt, ligt een mooi duin natuurgebied. Hier kunt u heerlijk door de duinen fietsen. Op de fiets is het een prachtige toch naar Den Helder, geniet onderweg van de mooi Noord Hollandse bloemenvelden en het natuurgebied Mariëndal.
 

Wilt u meer weten over de regio en wat er zoal te doen is, dan verwijzen wij u graag door dnnar de website van de locale VVV: www.vvvjulianadorp.nl Hier vindt u ook meer informatie over de mogelijkheden in de omgeving.
 
Juliandorp, slecht 20 minuten van de veerboot naar Texel, narbij het gezellige Schagen met op donderdagen een oud hollandse folklore optocht “de westfriese markt”, en een goed uitvalsbasis voor de dagtrip naar Alkmaar, Enkhuizen of Hoorn.
 

Lekkernaarzee verhuurd in Julianadorp huizen op het luxe vakantiepark Oogduyne, andere recreatieparken in Julianadorp zijn: De Keizerskroon, de Zandloper, Yperhof, 't Noorder Sandt, de Zwaluw, park Strandslag en het park Duynzicht 

U kunt tegen betaling gebruik maken van het op Park Oogduyne gelegen overdekte zwembad, de golfbaan, midgetgolf, tennis en bowlingbaan. 

Search our holiday homes with 135 holiday homes!