Park Duinland, Sint Maartenszee

Geen ellenlange files op de warmste zomerdagen, hier slentert u nog op uw gemakje of fietst u binnen een paar minuten door het schitterende duingebied naar de zee. LekkerNaarZee verhuurt op het vakantiepark Duinland enkele mooie particuliere woningen geschikt van 4 t/m 14 personen. Hier is het heerlijk rustig genieten van uw welverdiende vakantie. 

Over Park Duinland

Park Duinland is een rustig, groen park met verschillende geschakelde en vrijstaande particuliere vakantiehuizen. Het vakantiepark beschikt over leuke speeltuintjes voor kinderen er zijn 2 tennisbanen en een tafeltennistafel. Het park ligt in het gemoedelijke vakantiedorpje Sint Maartenszee. Een top vakantielocatie aan de kust, ingesloten tussen de duinen van natuurgebied het Zwanenwater en het typische Hollandse land met de West-Friese dijk en de authentieke Noord Hollandse polders. Via LekkerNaarZee kunt u fietsen, een bolderkar of barbecue huren. Die worden op uw vakantieadres gebracht en weer opgehaald.

Omgeving 

In de directe omgeving van het park zijn een supermarkt, tropisch zwembad, avonturenpark, minigolf en fietsverhuur beschikbaar. Park Duinland is centraal gelegen tussen de gezellige dorpen Schoorl, Bergen en Callantsoog;  gezellige dorpjes met leuke terrasjes en goede eetgelegenheden. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes door afwisselend bos en de duinen, en natuurlijk in het voorjaar langs de prachtige bloeiende bollenvelden.

Voorzieningen

In de iets noordelijker gelegen badplaats Callantsoog kunt u terecht voor uw boodschappen en vindt u een groot aantal winkels en gezellige eetcafés. In Sint Maartenszee zelf is een kleine supermarkt en op het strand vindt u een tweetal strandpaviljoens.

Wat is er te doen?

Naast de kust staat het gebied bij Sint Maartenszee ook bekend als echt Hollands, met oude polders, dijken en gezellige dorpjes en steden. Park Duinland is daarmee een prima uitvalbasis voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het schitterende bollen- en weidelandschap als decor, kortom: uw bezoek meer dan waard!

Plaatsen in de buurt zijn Schagen (10km), bekend om zijn Westfriese markt op donderdag, Schoorl en Bergen (circa 15km) en Den Helder met de haven (15km) en niet te vergeten Alkmaar met de kaasmarkt op vrijdag. In Sint Maartenszee zelf is het speelpark “De Goudvis” en in de zomer zijn er kofferbakmarkten en braderieën.

Search our holiday homes with 135 holiday homes!