Lepelaarsweg Callantsoog

De locatie aan de Lepelaarsweg is gesitueerd tussen het dorpsplein van Callantsoog en het mooie strand. Hiermee is zowel het gezellige centrum als het strand zeer eenvoudig in een paar minuten, lópend! te bereiken. LekkerNaarZee verhuurt in dit gezellige buurtje diverse huisjes en huizen van 2 tot 8 personen. De Lepelaarsweg is doodlopend en daardoor zeer autoluw. Dus bijzonder kindvriendelijk te noemen.

Omgeving

Callantsoog staat bekend als een gezellige familie kustplaats. Het hele jaar door is er van alles te beleven en zijn de winkels, souvenirshops en restaurants geopend. Het dorp ligt slechts 1 enkele duinenrij van het strand verwijderd en het strand is daarmee zeer eenvoudig te bereiken. In Callantsoog vindt u nog de gezellige vakantiesfeer zonder dat het strand druk en overvol is. Er is nog genoeg plaats in de zomer en in de winter kunt u hier heerlijk uitwaaien.

Bij de strandpaviljoens, waarvan enkele het hele jaar open zijn, kunt u altijd terecht voor een kop koffie of in de winter voor chocolademelk om op te warmen.

Strandopgang 

De verharde strandopgang is snel te bereiken zodat je binnen een paar minuten op het mooie, witte strand en bij de blauwe, schone zee beland. De strandopgang bij de Lepelaarsweg is ook voor mindervaliden goed begaanbaar.

Locatie

Een unieke locatie, geen enkele andere locatie in Callantsoog is dichter bij het strand en de zee. Maar ook het knusse centrum van Callantsoog met gezellige restaurantjes, warme bakker en supermarkt is om de hoek op slechts 100 meter afstand.

Omdat alles binnen loopafstand is, hoeft u eigenlijk de auto niet te gebruiken. Maar áls u er toch even uit wilt, zijn er genoeg leuke stadjes, dorpjes of attracties in de omgeving. Ook met de fiets zijn er volop mogelijkheden.

Search our holiday homes with 135 holiday homes!