De Korre, Callantsoog

Net buiten het centrum van Callantsoog vindt u de leuke vakantielocatie De Korre. Een kleinschalig vakantieparkje met een aantal geschakelde vakantiebungalows. Op loopafstand van het strand, de duinen en het centrum van het gezellige dorpje Callantsoog is dit een heerlijke plek om uw vakantie te vieren.

Alle bungalows hebben een eigen tuin met terras en de beschikking over een eigen parkeerplaats. In het naast gelegen Fletcher badhotel kunt u tegen betaling eventueel gebruik maken van daar aanwezige squashbanen of de sauna.

Omgeving

Callantsoog is een klein kustplaatsje; het heeft een gezellige dorpskern en ligt vlak achter een enkele duinenrij. Dat maakt het dorp uniek en een top vakantiebestemming in Nederland. Het strand ligt namelijk binnen een paar honderd meter afstand van vakantiepark De Korre.

Dit is aan de Nederlandse kust uniek, bijna nergens is de afstand tot de zee zo klein als in Callantsoog, waarbij de duinen en de natuurlijke sfeer behouden zijn. Nergens is het strand zo toegankelijk als hier.

Het dorp is het hele jaar rond levendig, hoewel in het laagseizoen niet alle winkels de hele week geopend zijn. Echter: er is altijd wel een mogelijkheid om te lunchen of dineren en diverse strandpaviljoens zijn het hele jaar rond open. Hier kunt u genieten van uitzicht op zee met een romantische zonsondergang.

Wat is er te doen?

Of huur een fiets bij LekkerNaarZee, die wordt bij uw huisje bezorgd en ook weer opgehaald en ga op onderzoek uit in de omgeving. In het voorjaar kunt u genieten van de bloeiende bollenvelden. Trek de natuur in: langs de duinen naar natuurgebied het Zwanenwater of steek de weg over en loop door het natuurgebied abbestee. Een leuk uitje is een bezoek aan de havenstad Den Helder, pittoresk plaatsje Schagen met in de zomer elke donderdag een authentieke Westfriese Markt met klederdrachten of naar Alkmaar met haar internationaal bekende Kaasmarkt op vrijdag.

Search our holiday homes with 135 holiday homes!