De Belkmerweg, Sint Maartenszee

Op een kleine 10 minuten fietsen van het strand van Sint Maartenszee vindt u een zeer geliefde en een van de grootste vakantiebestemming van de Kop van Noord Holland, de Belkmerweg. Het strand hier vlakbij in Sint Maartenszee is een heerlijk rustig, ruim en kindvriendelijk strand. Het strand bereikt u via een mooie duinroute welke deels door het natuurgebied het Zwanenwater loopt. Op het strand zijn 2 strandpaviljoens waarvan er 1 het hele jaar geopend is. Oftewel in de zomer 's avonds met de ondergaande zon lekker dineren op het strand, en in de herfst en winter lekker opwarmen met koffie en gebak.

Aan de Belkmerweg zijn verschillende bungalowparken: o.a.: Park Zeewaard, een autovrij park met verschillende vakantiehuizen; het bungalowpark Eureka en het park Campanula met een kleine speeltuin en een verwarmd overdekt zwembad.

Wij adviseren u tijdens uw verblijf fietsen te huren. Campanula is hiervoor een goed adres en dicht bij uw vakantieadres. Via de link vindt u hierover meer informatie: Fietsverhuur Campanula 

Wilt u meer weten over de omgeving kijk dan bij "omgeving Sint Maartenszee"

Omgeving

De Belkmerweg is een goede uitvalsbasis om te ontdekken wat Noord-Holland te bieden heeft. Geen files, geen drukte maar nog lekker op vakantie met rust en ruimte. Zo kunt u schitterende fietstochten maken o.a. over de Westfriese Omringdijk, of ontdekt u het natuurgebied het Zwanenwater te voet. Uiteraard is de regio ook het bezoeken waard in het voorjaar als de bloembollen in bloei staan. 

Winkelen

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in het hoogseizoen terecht bij de seizoens supermarkt om de hoek. Verder kunt u terecht in de badplaats Callantsoog en het gezellige stadje Schagen. Hier zijn ook verschillende leuke mogelijkheden om uit eten te gaan.

Maar u kunt ook gezellig shoppen in de authentieke plaatsen Bergen, Schoorl en Alkmaar, dit alles slechts op 20 minuten afstand.

Search our holiday homes with 135 holiday homes!