Resort Oogduyne

LekkerNaarZee verhuurt op het mooie, rustige Golf & Beach Resort Oogduyne in Julianadorp aan zee, enkele prachtige vrijstaande vakantiehuizen voor een heerlijke gezinsvakantie of met vrienden.

Over Oogduyne

Het vakantiepark Oogduyne heeft een groot aantal voorzieningen. Zo vindt u vlak bij uw vakantiehuis een speeltuin en is er op het park een subtropisch zwembad, een midgetgolf en bowlingbaan (alleen tegen betaling) voor de hele familie, een golfbaan om ontspannen een rondje te golfen, twee restaurants voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. 

Tevens is er een grote (indoor-)speeltuin en een air-trampoline, Van al deze faciliteiten kunt u als gezin gebruik maken. De hond mag ook mee op vakantie, op het strand van Julianadorp mogen honden tussen 1 oktober en 1 mei de hele dag loslopen. Na 1 mei moeten honden tussen 09:00 en 19:00 uur aan de lijn.

Wat is er in de omgeving?

In Julianadorp zelf vindt u alles wat u voor uw vakantie nodig heeft.  Zo is er een mooi ruim opgezet winkelcentrum "De Riepel"  met 22 winkels en ruim 300 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Hier vindt u onder andere een Aldi, Kruidvat, de Deen en een Hema.  Op het strand zijn verschillende strandpaviljoens het hele jaar geopend. Heerlijk om op een zwoele zomeravond te gaan eten, of voor een warme chocomel met appeltaart in de winter. 

Of trek erop uit met de fiets: door het duingebied of naar havenstad Den Helder. Maar er zijn ook gezellige uitstapjes te maken naar Schagen met in de zomer elke donderdag de Westfriese Markt met klederdrachten en oude ambachten, of naar Alkmaar waar ’s zomers op vrijdag de internationaal bekende Kaasmarkt wordt gehouden. Ook zijn er mooie fietstochten naar de kustplaatsjes Callantsoog, Sint Maartenszee of Petten.

Search our holiday homes with 135 holiday homes!