Abbestederweg, Callantsoog

Net buiten het centrum van Callantsoog vindt u de vakantie locaties van de Abbestederweg. Een gewilde vakantiestek op loopafstand van het strand, de duinen en het centrum van het gezellige kustdorpje Callantsoog. Een heerlijke plek om uw vakantie te vieren.

Over de Abbesterwerg

LekkerNaarZee verhuurt aan de Abbestederweg enkele appartementen en huisjes. De vakantieappartementen zijn gelegen in het appartementencomplex achter het Fletcher hotel. Deze appartementen voor 2 personen hebben een heerlijk, licht balkon / tuin op het zuiden. Maar ook de vakantie bungalows naast het Fletcher hotel beschikken over een licht terras op het zuiden én een omheinde tuin!

In het naastgelegen Fletcher badhotel kunt u tegen betaling gebruik maken van diverse faciliteiten zoals de squashbanen of de sauna.

Over Callantsoog

Callantsoog is een klein, gemoedelijk badplaatsje; het heeft een gezellig dorpscentrum, net achter de enkele duinenrij. De afstand naar het strand van slechts honderden meters maken het dorp uniek en een top vakantiebestemming in Nederland. Nergens is het strand zo toegankelijk als hier.

Het dorp is het hele jaar rond levendig, met diverse winkeltjes en restaurants hoewel in het laagseizoen niet alle winkels de hele week geopend zijn. Echter: er is altijd wel een mogelijkheid om te lunchen of dineren en diverse strandpaviljoens zijn het hele jaar rond open. Hier kunt u genieten van uitzicht op zee met een romantische zonsondergang.

Wat is er te doen in de omgeving

U zou ook een fiets bij LekkerNaarZee kunnen huren, die wordt bij uw huisje bezorgd en ook weer opgehaald en ga op onderzoek uit in de omgeving. In het voorjaar kunt u genieten van de bloeiende bollenvelden. Trek de natuur in: langs de duinen naar natuurgebied het Zwanenwater, of ga naar havenstad Den Helder, pittoresk plaatsje Schagen met in de zomer elke donderdag een authentieke Westfriese Markt met klederdrachten of naar Alkmaar met haar internationaal bekende Kaasmarkt op vrijdag.

Search our holiday homes with 135 holiday homes!