De Duinerei, Groote Keeten

Het moderne appartement complex de Duinerei is schitterend gelegen aan een mooi groen plein in het rustige badplaatsje Groote Keeten. De perfecte plek voor een rustig vakantie voor u en uw familie.  In De Duinerei zit u er bovenop;  praktisch in de duinen en nog geen 200 meter van het schone, witte strand. 

Met het strand vlakbij ist deze eenvoudig en snel te voet te bereiken. De strandtoegang is een mooie goed verharde route door de duinen.

Over de Duinerei

Het appartementencomplex de Duinerei ligt uniek gelegen aan de voet van de strandopgang van het kleine kustdorp Groote Keeten op nog geen 200 meter van het kilometerslange strand. Dit is de juiste plek voor genieters van rust en natuur. In elk seizoen van het jaar oefenen de duinen en het strand hun bijzondere aantrekkingskracht uit op veel mensen en dieren.

LekkerNaarZee verhuurt in het appartementen complex de Duinerei een aantal appartementen en een penthouse. De woningen zijn geschikt voor 2 tot 4 persoons. Enkele appartementen beschikken over een tuin.

Over Groote Keeten

In de buurt van de Duinerei in Groote Keeten vindt u verschillende mogelijkheden om uit eten te gaan, o.a. restaurant Brekers, de Princen Keet om de hoek, en op het strand bij het paviljoen Klavertje vier. Groote Keeten ligt iets noordelijk van Callantsoog. Callantsoog is een bekende en gezellige badplaats met verschillende terrasjes, souvenir winkeltjes en de supermarkt die 365 dagen per jaar geopend is...

Op de nabij gelgen camping in het dorp is tevens een kleine seizoens supermarkt en een zwembad aanwezig. 

Omgeving

Huur eens een fiets bij LekkerNaarZee: de fietsen worden bij uw appartement gebracht en naderhand ook weer opgehaald. Er zijn verscheidene fietspaden met prachtige fietstochten in de buurt. Zo fietst u door de duinen en in de lente door de bollenvelden. Bij de appartementen van de Duinerei heeft u een afgesloten fietsberging tot uw beschikking

Ook kunt u verschillende leuke uitstapjes maken naar de haven van Den Helder of de stadjes Schagen en Alkmaar met mooie oude centrums. In Schagen is ’s zomers elke donderdag de Westfriese Markt het bezichtigen waard en in de zomer vindt er in Alkmaar elke vrijdag een kaasmarkt plaats die ook zeker een bezoekje waard is.

Search our holiday homes with 135 holiday homes!