Sint Maartenszee

Het gemoedelijke vakantiedorpje Sint Maartszee is een heerlijke typische Hollandse plek. U geniet hier van de super locatie vlak bij het de kust. Onze huizen liggen op steenworp afstand van het duin natuurgebied ‘het Zwanenwater’.  Een prachtig duingebied waardoor u, via een mooi wandeling, of met een paar minuten fietsen het strand kunt bereiken.
 
Op het strand van Sint Maartenzee kunt u nog genieten van rust en ruimte en de gemoedelijke sfeer op het strand. Hier geen ellenlange files op zonnige dagen, geen stampende muziek uit hippe strandtenten en geen overvol strand. Hier heeft u nog de ruimte op het stand en slentert u op uw gemak door de duinen naar het strand.
 
Op een van de strandtenten geniet u in de echte strandsfeer van een kop koffie met gebak, een lekker verkoelend drankje of gaat u ’s avond lekker uit eten. Het is dan ook niet voor niets dat veel van onze gasten elk jaar weer terug willen komen.
 
Het gebied wat natuurlijk bekend staat als zomer- en strand locatie van Nederland heeft met verschillende natuurgebieden en prachtige fiets- en wandelroutes veel meer te bieden. Sint Maartenszee ligt midden in de regio van de West-Friese dijk met de typische polderlandschappen welke in het voorjaar verkleuren tot alle kleuren van de regenboog als de tulpenvelden in bloei staan.

Het dorpje Sint Maartenzee biedt verder alles wat u nodig heeft, zo is er om de hoek van het vakantiehuis een supermarkt en zijn er een paar restaurantjes. Bekend in de regio is ook de speeltuin de Goudvis, een groot speelparadijs waar u ook prima met slecht weer terecht kunt. Ook leuk om te ondernemen is een bezoek aan het nabij gelegen gezellige kust dorpje Callantsoog. Hier zijn het hele jaar verschillende goede restaurants en leuke souvenir en kleding winkels geopend.

Op slecht 20 minuten afstand van Sint Maartenszee vindt u de authentieke stadjes Schagen en Alkmaar waar het hele jaar door van alles te beleven is. In Alkmaar kunt u heerlijk winkelen en kunt u vanaf april natuurlijk de bekende kaasmarkt bezoeken. In het nabij gelegen stadje Schagen vindt u voortreffelijk restaurants, verrassende goede winkel mogelijkheden en kunt u zomers de bekende West-Friese markt bezoeken.  

 
Search our holiday homes with 135 holiday homes!