Park Wildrijk, Sint Maartenszee

Vakantiepark Wildrijk: een mooi groen bungalowpark met verschillende vrijstaande vakantiehuizen nabij de strandopgang van Sint Maartenszee. Het bevindt zich aan de voet van de duinen tussen Petten en Callantsoog. Hier kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten van uw verdiende vakantie. LekkerNaarZee verhuurt hier een aantal mooie vakantiebungalows variërend geschikt voor 4 tot 14 personen.

Het park Wildrijk ligt in het gemoedelijke vakantiedorp Sint Maartenszee. Een top vakantielocatie aan de kust, ingesloten tussen de duinen en het typische Hollandse land met de West-Friese dijk en de polders.

Omgeving 

In de directe omgeving van het park zijn een supermarkt, tropisch zwembad, Avonturenpark, minigolf en fietsverhuur beschikbaar. Park Wildrijk is centraal gelegen tussen de gezellige dorpen Schoorl, Bergen en Callantsoog, gezellige dorpjes met leuke terrasjes en goede eetgelegenheden. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes door afwisselend bos en de duinen, en natuurlijk in het voorjaar langs de prachtige bloeiende bollenvelden.

Boodschappen

Nabij het park op loop afstand, op camping Sint Maartenszee evenals aan de Belkmerweg in Sint Maartensvlotbrug is er een supermarkt geopend in het voor- en najaar. In Callantsoog is ook een supermarkt welke het gehele jaar geopend is.

 

Search our holiday homes with 135 holiday homes!